Suntem o echipa de experti specializati in implementarea muncii in siguranta. Planurile dezvoltate de noi sunt personalizate astfel incat sa se potriveasca fiecarui client in parte, fie ca este o firma mica, fie ca este vorba de o corporatie cu mai multe puncte de lucru.
In cei peste 15 ani de activitate am dat dovada de corectitudine, etica in afaceri, profesionalism, confidentialitate si rapiditate in tratarea problemelor, pentru a gasi cele mai bune solutii adaptate cerintelor clientilor nostri. Ne bazam pe o comunicare deschisa si continua, fiind orientati catre client, pentru a actiona in interesul companiei dumneavoastra.
Orice societate, prin intermediul reprezentantului legal, este obligata conform Legii 319/2006 sa dispuna toate masurile tehnice si organizatorice de protectia muncii, prevenire si stingere a incendiilor, masuri ce se impun in urma evaluarii de risc efectuata la punctul de lucru sau sediul lucrativ.
EMIRIS CONSULT, in calitate de expert Servicii SSM-PSI-SU, va oferim asistenta tehnica cat si documentatia necesara pentru a intra in legalitate si pentru a evita amenzile organelor de control competente.

 

Distribuie aceasta pagina

Galerie foto